BINE AȚI (RE)VENIT !

MINUNATUL MEU SITE VĂ STĂ LA DISPOZIȚIE
... Acesta este locul unde veți găsi minunatele articole chic pentru fete, băieți sau copii pe care le-ați dorit mereu. De la frumoși pantofi de seară la sandale, de la tocuri înalte sau medii la cele joase și confortabile pentru toată ziua... pe toate le aveți aici. Și-n plus, mă aveți pe mine, întru totul devotată dorințelor (chiar capriciilor) dvs. ...
Scrutătoare
Sunteți:  >
TERMENI ȘI CONDIȚII
Folosirea, vizitarea, sau comandarea produselor din acest site implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Îmi asum dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Definiții:
Persoana juridică care deține site-ul www.iulia-cumpara-pantofi.ro și se ocupă de administrarea acestuia, denumită în continuare Furnizor, este societatea comercială CRISANTO SRL cu următoarele date de identificare:
     Cod Unic de Înregistrare: RO 15690472 înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J08/1611/2003
     Sediu: Bdul Grivitei 50A bl. 15 sc. A ap. 2, Brașov, jud. Brașov
     Telefon: 0745052753
     Email: iulia_cumpara_pantofi@yahoo.com
Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.iulia-cumpara-pantofi.ro va fi denumită Client. Adresa web, care este proprietatea Furnizorului (www.iulia-cumpara-pantofi.ro), va fi denumită site-ul www.iulia-cumpara-pantofi.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul www.iulia-cumpara-pantofi.ro, vor fi denumite în continuare conținut.

Drepturi de autor:
Întregul conținut al site-ului www.iulia-cumpara-pantofi.ro este proprietatea Furnizorului si este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor.

Securitatea datelor personale și a informațiilor:
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Furnizor numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în niciun caz nefiind furnizate/vândute unei terțe părți.

Declinarea responsabilității:
Conținutul site-ului www.iulia-cumpara-pantofi.ro este alcătuit cu cea mai mare grijă astfel încât prețurile, imaginile și caracteristicile produselor să fie cele reale, totuși pot exista unele erori în datele afișate pe site. Furnizorul nu iși asuma responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele mele de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificarii caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producatori.

Frauda:
Orice încercare de a modifica conținutul site-ului www.iulia-cumpara-pantofi.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează www.iulia-cumpara-pantofi.ro va fi considerată tentativă de fraudare a site-ului și va face obiectul unei plângeri penale împotriva celor ce au încercat acest fapt.

Litigii:
Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române de pe raza municipiului Brașov. Fiind de acord cu acești termeni si condiții, Clientul iși asumă în totalitate răspunderea.

Clienți neserioși:
În momentul în care comandați un produs sau un serviciu de la Furnizor fără a plati respectivul produs sau serviciu, cauzându-i astfel prejudicii de natură financiară, vă dați consimtământul în mod expres și neechivoc pentru a vă fi puse datele personale la dispoziția Bazei Naționale ClientiNeseriosi.ro.

Returul produselor:
Pentru a returna un produs, este obligatoriu să mă notificați telefonic sau pe adresa de e-mail (link-urile roșii din josul fiecărei pagini). Returul dvs. va fi acceptat dacă produsele sunt în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
Produsele cumpărate, se vor returna de către client prin poștă sau curier, fără ramburs, în ambalajul original (cutia pentru produsele de încălțăminte), și cu etichetele intacte, împreuna cu o copie a facturii fiscale. Costul returnării produselor va fi suportat de Client. În cazul în care integritatea ambalajului sau a produselor este afectată, îmi rezerv dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat.
Pentru comenzile cu schimb de produs sau de măsură, în urma unui retur anterior, nu se pot aplica vouchere. Dacă nu pot să vă înlocuiesc produsul, în cazul în care ați comandat greșit mărimea acestuia, vă voi restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer în cont, în cel mult 14 de zile de la confirmarea returului.
În cazul indeplinirii condițiilor de retur, cumpărătorul va primi contravaloarea produselor cumpărate. Costul transportului nu se returnează. În cazul în care ați beneficiat de transport gratuit și returnați integral comanda sau mai mult de jumatate din valoarea acesteia, din costul total al produselor returnate se va reține taxa de transport, suportată de către mine la expedierea comenzii dvs.
În situația în care un client figurează în baza mea de date cu un colet neridicat și dorește să facă o nouă comandă, la costul comenzii se vor adăuga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate. În cazul a două sau mai multe colete neridicate, orice comandă nouă se onorează numai cu plata în avans.

Dreptul de retragere:
În conformitate cu Ordonanța de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:
Clientul are dreptul ca, înainte de expirarea perioadei de retragere, să se retragă din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începaând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.
Clientul se obligă să returneze produsele în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.
COȘ DE CUMPĂRĂTURI
Acum aveți în coș:
0 produs(e)
ZONA MEMBRILOR
Accesați-vă contul
Înregistrați-vă acum
SĂ STĂM DE VORBĂ!
Apelați-mă rapid:
ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ
8 de noi produse
1 campanii active
CE MĂRIME COMANDAȚI?
Vă invit să consultați:
Ghidul mărimilor
PRODUSUL NU EXISTĂ?
Nu-l găsiți în ofertă?:
Atunci, comandați-l
HARTA SITE-ULUI
Acces rapid către:
Harta site-ului
FLUX DE ȘTIRI RSS
Pentru a fi la curent:
Abonați-vă la RSS
4 MARCI ALEATORIU
Timberland Tommy Hilfiger
Calvin Klein Esprit
 
   
 
Unde și cum mă puteți contacta
Țara: România
Județul: Brașov
Localitatea: Brașov
Cod poștal: 500182
0745 052 753
iulia_cumpara_pantofi@yahoo.com
Link-uri foarte importante:
 • Termeni & condiții de folosire
 • Transport & modalități plată
 • Cum funcționează site-ul
 • Cum comandați un produs
 • Vizitați site-ul A.N.P.C.
 • Valoroșii și dragii noștri parteneri:
  toate drepturile rezervate copyright © http://www.iulia-cumpara-pantofi.ro/ iunie 2010 - iunie 2018
  conceput și creat de Iulia Dumitrescu (cu ajutorul iubitului)
    Încălțăminte   Vizitează magazinul Iulia Cumpără Pantofi pe ShopMania   Încălțăminte femei   Magazine Online - Go Shopping!   Jingle
  Director Web - Business DirectorX   EnterClick.ro-Director Web   Smarty - Director Web